www.archive-com-2013.com » COM » E » EASYCRUIT

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 10 . Archive date: 2013-10.

 • Title: DI
  Descriptive info: .. Jobtitel.. Ansøgningsfrist.. Opslagsdato.. Spændende praktikantjob i Bruxelles.. 03-11-2013.. 08-10-2013.. DI’s International Business Development i Moskva søger studiepraktikant.. 01-11-2013.. 02-10-2013..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: DI - Spændende praktikantjob i Bruxelles
  Descriptive info: Annoncedata.. Ansøgningsfrist:.. Arbejdstid:.. Heltid.. Arbejdsdage:.. Dag.. Hjemmeside:.. http://www.. di.. dk.. Søg online:.. Send ansøgning.. DI - Dansk Industri søger praktikant til vores kontor i Bruxelles i perioden den 1.. februar 2014 til 31.. juli 2014.. Om os.. Vi er en politisk interesseorganisation, som har kontor i Bruxelles, hvorfra vi varetager vores medlemmers interesser indenfor europapolitiske forhold.. Vi er 6 på kontoret og har et hyggeligt og travlt samvær, altid med fingeren på den europapolitiske puls.. Vi giver i videst mulige omfang vores praktikanter mulighed for at deltage i så mange af vores opgaver som muligt, så du vil helt sikkert vide en masse om DI’s lobby-arbejde i Bruxelles, når du har været i praktik hos os.. Dine opgaver.. Du vil i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere komme til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver.. Det drejer sig blandt andet om analyser, mødeforberedelse, deltagelse i møder, informationsovervågning og -søgning samt opgaver knyttet til kontorets løbende drift.. Vi forventer, at du.. brænder for danske virksomheders vilkår.. er stud.. jur.. , stud.. polit.. /oecon.. scient.. pol.. eller lignende på minimum 7.. semester.. har et solidt teoretisk kendskab til EU-forhold og tørster efter praktisk  ...   i spændende miljø i Bruxelles.. solidt indblik i EU's beslutningsproces.. kendskab til en lang række politikområder af central betydning for danske virksomheder.. erfaring med samarbejde i et internationalt miljø.. et godt og sjovt arbejdsklima med engagerede og dygtige kollegaer i en professionel organisation.. gode muligheder for personlig udvikling.. økonomisk kompensation under opholdet.. Er du interesseret?.. Hvis du har spørgsmål til stillingens indhold, kan du få yderligere oplysninger af konsulent Pi Wegefelt.. piwe@di.. Ansøgning.. Send din ansøgning, CV og relevante bilag online, senest den søndag d.. 3.. november 2013 via di.. dk/job.. Send din ansøgning hurtigt, da vi løbende vil afholde samtaler.. Send ansøgning.. Bliv en del af Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation.. Vil du være med til at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet? Så kunne et job i Danmarks mest indflydelsesrige og spændende erhvervsorganisation være noget for dig.. DI er en privat arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, der repræsenterer 10.. 000 virksomheder.. Vi beskæftiger os med emner som arbejdskraft, skat, energi og internationalisering.. Og vi forhandler de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.. Læs mere om DI:.. www.. DI - Organisation for erhvervslivet 1787 København V.. Tlf: 3377 3377 Fax: 3377 3300..

  Original link path: /vacancy/1061623/39764?iso=dk
  Open archive

 • Title: DI - DI’s International Business Development i Moskva søger studiepraktikant
  Descriptive info: Brænder du for at hjælpe danske virksomheder internationalt, og ønsker du at få indsigt i et marked i rivende udvikling? Så grib chancen for et spændende, studierelevant og ikke mindst udfordrende fuldtidspraktikforløb hos Dansk Industris internationale konsulentafdeling i Moskva.. Rusland har i løbet af det sidste årti oplevet en enorm vækst, hvilket har skabt et godt forretningsgrundlag for mange danske virksomheder.. Som med andre vækstlande, kan Rusland dog stadig udgøre en udfordring – kulturelt såvel som strukturelt.. Derfor tilbyder vi virksomheder, som vil i gang på det russiske marked, at assistere med alt fra eksport og netværk til etablering og investering.. Lær mere om os på.. di.. dk/dibd.. Opgaver.. Du vil blive involveret i alle aspekter af det daglige arbejde på kontoret i Moskva.. Dette inkluderer bl.. a.. udarbejdelse af markeds- og konkurrentanalyser, partnersøgninger, informationsovervågning, nyhedskommunikation, rapportering af resultater, samt diverse ad hoc opgaver.. Du kan forvente at få et solidt indblik i international forretningsudvikling, og derudover tilbyder stillingen en større mængde ansvar.. Brænder for at hjælpe danske virksomheder internationalt, og generelt  ...   skabe kontakter og har en veludviklet indlevelsesevne.. Er en erfaren it-bruger, særligt i PowerPoint og Excel.. Jobbets studierelevans.. Gennem forløbet hos DIBD vil du opnå relevant erfaring med og indsigt i danske virksomheders aktivitet på det russiske marked, samt få bred indsigt i den økonomiske, politiske og sociokulturelle situation i Rusland.. Endvidere vil du få et indblik i konsulentbranchen, og de forskellige måder vi hjælper danske virksomheder med at opnå succes i udlandet.. Gennem hele praktikforløbet vil du have mulighed for at bruge din teoretiske viden til at hjælpe med at udvikle idéer, som kan bidrage til langtidsholdbare løsninger for danske virksomheder.. Yderligere oplysninger.. omstillingen kan fås ved henvendelse til.. hawi@di.. Bemærk at.. stillingen er ulønnet.. , men at DI yder et månedligt boligtilskud på 15.. 000 RUB.. Send din motiverede ansøgning, CV samt seneste eksamensudskrift til.. snarest muligt, dog senest.. 01.. november.. 2013.. Samtaler afholdes løbende.. Ansættelsesperioden vil være for et halvt eller helt år, gerne med.. start fra den.. 15.. januar.. 2014.. Vi glæder os til at høre fra dig!..

  Original link path: /vacancy/1058599/39757?iso=dk
  Open archive
 •  

 • Title: DI - Spændende praktikantjob i Bruxelles
  Descriptive info: Dit navn:.. Din e-mailadresse:.. Emne:.. Indhold:.. [.. Send.. ] [.. Nulstil.. ].. Luk dette vindue..

  Original link path: /vacancy/1061623/39764/communicate
  Open archive

 • Title: DI - DI’s International Business Development i Moskva søger studiepraktikant
  Original link path: /vacancy/1058599/39757/communicate
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: DI - Du søger stillingen "Spændende praktikantjob i Bruxelles"
  Descriptive info: Erklæring om håndtering af personoplysninger.. Personlige oplysninger.. Uddannelse og erfaring.. Kursus og kompetence.. Diverse.. Ansøgning.. Login.. Du søger stillingen "Spændende praktikantjob i Bruxelles".. Betingelser for brug af DI's jobdatabase.. Personlige oplysninger i denne jobdatabase vil blive behandlet fortroligt og kun til de formål, der er beskrevet heri.. DI er forpligtet til at overholde gældende dansk lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.. Formålet med dataindsamlingen.. Formålet med at indsamle personlige data i jobdatabasen er at vurdere kandidater, som er interesserede og kvalificerede til ledige job, som skal besættes.. Du kan registrere dit CV som en ansøgning til en opslået ledig stilling på vores hjemmeside - eller du kan vælge at registrere dit CV  ...   eventuel senere ledig stilling, med mindre du specifikt beder os slette dem.. Redigering, opdatering eller sletning af dine data.. Du kan til enhver tid gennemse dine gemte data i databasen.. Du kan også til enhver tid redigere, opdatere eller slette dine data.. Såfremt du ikke har redigeret i dine data i 6 måneder, vil dine data blive slettet fra databasen.. Jeg accepterer vilkår for anvendelse:.. *.. Har du allerede et CV hos os?.. Hvis du allerede har lagt et CV ind i vores database, kan du benytte det igen ved at logge ind her.. Ellers kan du fortsætte ved at klikke 'Næste'.. Brugernavn:.. Adgangskode:.. Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes..

  Original link path: /vacancy/application/cf775a3ebb87b7d2f6f4f7d5d17367b1/1061623/39764?iso=dk
  Open archive

 • Title: DI - Du søger stillingen "DI’s International Business Development i Moskva søger studiepraktikant"
  Descriptive info: Du søger stillingen "DI’s International Business Development i Moskva søger studiepraktikant"..

  Original link path: /vacancy/application/932b9b6eef9fa5295536beaf4e9e53b5/1058599/39757?iso=dk
  Open archive

 • Title: DI - Login
  Descriptive info: Login.. Har du allerede et CV hos os?.. Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes (.. ).. Glemt adgangskode?.. Udfyld brugernavn og din e-mailadresse og du vil inden for kort tid få tilsendt din adgangskode.. Brugernavn:.. E-mail:.. Ny bruger.. Hvis du ikke allerede har en profil hos os, kan du klikke på knappen nedenfor for at oprette en.. Du får mulighed for at registrere dit CV, og se om der er ledige stillinger, der matcher dine ønsker..

  Original link path: /career-center/login?iso=dk
  Open archive

 • Title: DI - Login
  Descriptive info: - E-mailadresse er ikke angivet!..

  Original link path: /career-center/login/recover
  Open archive

 • Title: DI - Registrer brugernavn og kodeord
  Descriptive info: Registrer brugernavn og kodeord.. Adgangskode (*):.. Gentag adgangskode:.. (*) Vælg en sikker adgangskode, som indeholder min.. 8 tegn og er en kombination af store og små bogstaver samt min.. to tal.. Erklæring om håndtering af personoplysninger.. Jeg accepterer vilkår for anvendelse..

  Original link path: /career-center/login/register
  Open archive •  


  Archived pages: 10