www.archive-com-2013.com » COM » F » FILPPA

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 23 . Archive date: 2013-10.

 • Title: Tervetuloa Filppa.comiin | Filppa.com
  Descriptive info: .. Filppa.. com.. Harri Filppa.. Studio Filppa.. Kootut teokset.. Sarjakuva.. Kokoelma vuosien varrelta.. Lyhyempi oppimäärä.. Kaurismäkeläiset.. Tutkimus.. Sarjakuvatutkimus.. Kirjoituksia sarjakuvasta.. Ruutujen kaupalla.. Yhteystiedot.. Yhteydenottolomake.. Tervetuloa Filppa.. comiin.. Tervetuloa uudistuneeseen Filppa.. Sivuilta löytyy.. sarjakuvia.. menneiltä vuosilta ja päivityksien myötä myös uusiakin.. Uutuutena sivustolle on ilmestynyt.. tutkimus.. -osio, jonne olen kerännyt tuotoksia ja  ...   Voisin kuvitella, että löydät kaikkea mukavaa.. Päivitystahtini tämän sivuston kanssa on aikalailla verkkainen.. Jos kaipaat lisätietoa niin.. ota yhteyttä.. Ti, 03/29/2011 - 08:27 — admin.. ---.. Puhelin:.. 050 3307186.. Sähköposti:.. harri(ät)filppa.. Etanaposti:.. PL 151.. FI-90101 Oulu.. Uusin Lyhyempi oppimäärä.. Lue kaikki Lyhyemmät oppimäärät Ylkkärin sivuilta.. Linkkejä.. Mainostoimisto Louhimo.. Ruutukaava.. Lue Ruutujen kaupalla..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Harri Filppa | Sarjakuvantekijä, -tutkija ja graafikko | Filppa.com
  Descriptive info: Harri Filppa | Sarjakuvantekijä, -tutkija ja graafikko.. Olen Oulussa kortteeria pitävä visuaalinen suunnittelija, joka on työntänyt kuokkansa graafisen suunnittelun, sarjakuvien ja tutkivan toiminnan maaperään.. Valmistuin vuonna 2007 taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta pääaineenani graafinen suunnittelu.. Sarjakuvantekijä.. Sarjakuvat ovat minulle tärkeä ilmaisumuoto.. Sarjakuvien hyödyntäminen viihteenä on tärkeä osa tekemistäni.. Ei kuitenkaan pidä unohtaa että sarjakuva sopii myös mainontaan ja tieteelliseksi tekstiksi.. Aktiivinen sarjakuvantekemiseni sai tuulta siipien alle Ilta-sanomien kuun kotimaisen myötä huhtikuussa 2005.. Tälle sivustolle olenkin koonnut.. otteita sarjakuvistani.. ja työskentelystäni.. sarjakuvan parissa osana akateemisia ympyröitä.. Sarjakuviani ovat julkaisseet Ilta-sanomien lisäksi muun muassa Ylkkäri - Oulun ylioppilaslehti, Nuorisolehti Kaaos, Oulu-lehti ja useat muut sekä pienemmät että suuremmat lehdet.. Toimin aktiivisesti.. Oulun Sarjakuvaseurassa.. , joka sekä julkaisee sarjakuviin keskittyvää.. -verkkolehteä, että kokoaa saman  ...   on väitöstutkimus sarjailmaisusta osana akateemista tekstiä ja -kieltä.. Työ etenee pikku hiljaa ja valmistuu aikanaan.. Lähtökohtanani on edesauttaa visuaalisen ilmaisun hyödyntämistä tieteessä.. Tutkimuksesta voit lukea lisää sille varatusta osiosta.. Tutkimustyöni ei liity pelkästään akateemisiin ympyröihin vaan sopivan tilaisuuden tullen paneudun niin historiaan kuin kulloinkin askarruttaviin tutkimusaiheisiin.. Graafikko.. Olen rakentanut graafisia ilmeitä yrityksille ja yhteisöille, sekä toteuttanut internet -sivustoja ja julkaisuja.. Myös kuvittaminen on sydäntäni lähellä.. Graafikon töitä olen tehnyt vuosituhannen alkupuolelta alkaen.. Joukosta erottuminen on minulle suunnittelussa yksi tärkeimmistä asioista.. Haluan aina tuottaa materiaalia, joka saa vastaanottajan pysähtymään, ajattelemaan ja toimimaan.. Mainostoimisto Louhimo erottuu positiivisesti joukosta.. Louhimon sivuilta löydät kattavasti työnäytteitäni.. Muiden töiden ohessa teen satunnaisia opetus- ja luentotöitä sarjakuvan ja visuaalisen kulttuurin merkeissä.. Ma, 03/28/2011 - 20:02 — admin..

  Original link path: /harri
  Open archive

 • Title: Studio Filppa | Sarjakuva ja kuvitus | Filppa.com
  Descriptive info: Studio Filppa | Sarjakuva ja kuvitus.. on toiminut vuodesta 2002 ja matka jatkuu edelleen.. Uudet haasteet ovat aina tervetulleita.. Työnäytteisiin voit tutustua sarjakuva- ja tutkimus -osioiden alta.. Kuvituksissa lähes kaikki on mahdollista.. Kunhan muistamme sen, että kuvalla on hankalaa sanoa eilen ja sanoilla on vaikeaa kuvailla omia kirjaimiaan.. Studio Filpan palvelut:.. Sarjakuvat.. Kuvitukset.. Muut visuaaliset viestinnän palvelut saat.. Mainostoimisto Louhimon.. välityksellä.. * * *.. Cannes lions - Young creatives Finland 2007 - diploma | film.. Tekijät: Harri Filppa ja Hannu Kyyriäinen..

  Original link path: /harri/studio
  Open archive
 •  

 • Title: Kootut teokset | Filppa.com
  Descriptive info: Sarjakuvitettu artikkeli:.. Sarjainfo 152.. , Oulu - Hyvästi IT-teknologia, täältä pukkaa sarjakuvaa, 2011.. Sarjakuvia ja artikkeleita:.. , yksittäisiä sarjakuvia ja kirjoituksia, 2011- (.. verkossa.. ).. Sarjakuva:.. Kide-lehti.. , Tekijänsä näköistä jälkeä, 1/2011 (.. ,.. filppa.. Tieteellinen artikkeli:.. Kuvakulmia 2.. , Sarjakuvitettua tieteellistä tekstiä, 2010 (.. Artikkeli:.. Sarjainfo 138.. , Mainontaa..  ...   hyödynnettävät mainonnalliset tyylit.. , omakustanne 2007 (.. Poikani Bremer antologia.. , Parempi lähteä, 2007.. Ylkkäri Oulun ylioppilaslehti.. , Lyhyempi oppimäärä 2005- (.. Oulu-lehti.. , Kaurismäkeläiset, 6/2005-2/2007.. Ilta-sanomat kuun kotimainen.. , Kaurismäkeläiset, huhtikuu/2005.. Kaaos-nuorisolehti.. , Kaurismäkeläiset, 6/2004-6/2006.. Sarjari.. , yksittäisiä sarjakuvia, 2005-.. Sukkamies.. , omakustanne 2003.. Ma, 03/28/2011 - 18:16 — admin..

  Original link path: /harri/teokset
  Open archive

 • Title: Sarjakuva | Filppa.com
  Descriptive info: Kuten otsikkokin kertoo on kokelmaan koottu sarjakuvia vuosien varrelta.. Ne ovat joko muualla julkaistuja tai julkaisemattomia.. Sarja on ilmestynyt vuodesta 2005 Oulun Yliopiston Ylioppilaskunnan julkaisemassa Ylkkäri - Oulun ylioppilaslehdessä.. Ensimmäiset 30 sivua käsittelevät OYY:n historiaa ja seuraavat sivut yleisesti opiskelijaelämän kiemuroita.. Kaurismäkeläisten tekeminen alkoi vuonna 2004, jolloin syntyi muutama vähäeleinen ja -sanainen strippi, joiden toteuttamiseen käytin pelkästään tietokonetta.. Kaurismäkeläisiä on julkaistu muun muassa Ilta-sanomissa, Oulu-lehdessä, nuorisolehti Kaaoksessa ja useissa muissa lehdissä..

  Original link path: /sarjis
  Open archive

 • Title: Kokoelma vuosien varrelta | Filppa.com
  Descriptive info: Ruutukaavan jatkis.. Aavemaailma.. Eroakirkosta.. fi.. Kuten otsikkokin kertoo on tälle sivulle koottu sarjakuvia vuosien varrelta.. Ne ovat joko julkaistuja tai julkaisemattomia, vuosilta 2000-2011.. Allaolevia sarjakuvia on julkaistu muun muassa.. Sarjarissa.. Ruutukaavassa.. eroakirkosta.. materiaaleissa, antologioissa ja useassa muussa mediassa.. Vuonna 2007 tekemäni sarjakuva.. on sarjakuvamuotoon puettu Pro Gradu -tutkielma, joka käsittelee mainollista sarjakuvaa.. Se on kokonaisuudessaan (136 sivua) luettavissa Filppa.. comin tutkimusosiossa.. Ma, 03/28/2011 - 16:00 — admin..

  Original link path: /sarjis/kokoelma
  Open archive

 • Title: Lyhyempi oppimäärä | Filppa.com
  Descriptive info: Lyhyempi oppimäärä alkoi läpileikkauksella OYY:n historiasta.. Sarja käsittelee 30 sivun (vuosina 2005-2006) verran ylioppilaskunnan ja sen sidosryhmien tapahtumia menneiltä vuosikymmeniltä.. Sarjakuva käy läpi kehityksen perustamisesta, 2000-luvulle, opiskelijakulttuuria, -politiikaa ja -elämän kiemuroita, sekä yhteiskunnallisia aatteita, huumorilla ja pilkkeellä silmäkulmassa.. Sarjassa esiintyvillä henkilöhahmoilla on vain nimellisiä yhtäläisyyksiä todellisuuteen.. Sarjan piirroshenkilöt eivät välttämättä vastaa todellisuutta.. Kuitenkin  ...   pitkän tauon, jotta sarjakuvantekijä saatiin valmistumaan.. Valmistumisen jälkeen vuonna 2008 sarja aloitti uudelleen.. Siitä lähtien Lyhyempi oppimäärä on pureutunut yliopistomaailman kiemuroihin ja ääritilanteisiin.. Tauon jälkeen ensimmäinen sivu (n:o 31) teemana on tieteellinen jargon.. Kaikki Ylkkäri - Oulun ylioppilaslehdessä julkaistut Lyhyemmät oppimäärät ovat luettavissa Ylkkärin internet-sivuilla.. Lue lisää.. Ma, 03/28/2011 - 15:46 — admin..

  Original link path: /sarjis/lyhyempioppimaara
  Open archive

 • Title: Kaurismäkeläiset | Filppa.com
  Descriptive info: Sarjakuva kehittyi seuraavien vuosien aikana reilusti eteenpäin ja sitä julkaistiin vuosina 2005-2007 useissa lehdissä ympäri Suomen (Ilta-sanomat, Oulu-lehti, Kaaos-nuorisolehti.. ).. R-collection on myös toteuttanut pienen painoksen paitoja Kaurismäkeläisten ruuduista.. Aktiivisesti Kaurismäkeläiset ovat olleet vektorigrafiikkaohjelmassa työstettävänä vuosina 2004-2006.. Tuolloin sarjakuvaa syntyi yli 200 strippiä ja pari kymmentä aiheeseen liittyvää kuvitusta.. Ma, 03/28/2011 - 15:40 — admin..

  Original link path: /kaurismakelaiset
  Open archive

 • Title: Tutkiva toiminta | Filppa.com
  Descriptive info: Tutkiva toiminta.. Aloitin tämän sarjakuvatutkimukselle varatun osion kasaamisen sivuston päivittämisen yhteydessä keväällä 2011.. Pääpainona on sarjakuvailmaisu ja siihen liittyvät historialliset ja ajankohtaiset asiat.. Seuraavassa käyn omaa prosessiani hieman läpi.. Ilmaisu.. Sarjakuva toimii tärkeänä ilmaisuvälineenäni, jota käytän tutkimuksen tekemisessä ja mahdollisuuksien mukaan kaikissa tieteellisien teoksien raportoinnissa.. Sarjakuva ei kuitenkaan ole minulle pelkästään ilmaisuväline vaan myös tärkein tutkimuksen kohteeni.. Tutkimus -osion sisältää ajatuksiani sarjakuvailmaisusta ja sen hyödyntämisestä osana tieteellistä tekstikerrontaa.. Tekeminen.. Ilmaisun saattaminen luettavaan muotoon vaatii aina tekemistä.. Vaikka tekeminen on välillä hidasta niin toisinaan saa enemmänkin aikaa.. Palaute auttaa aina eteenpäin.. Tutustu siis tutkivaan  ...   tuottaa lisäarvoa sarjakuvailmaisua tutkivalle toiminnalle.. Kuten tekemisen yhteydessä mainitsin niin lähtökohtana on aina tuottaa sarjakuvia.. Tausta-ajatuksenani on, että oma ilmaisuni ja tekemiseni tuottavat aineistoa tutkivalle toiminnalleni.. Omat tuotokseni toimivat tällöin sekä teoksina, että muodostavat tärkeän pohjan tutkivalle toiminnalle.. Kirjoitan ajallaan lisää näkemyksistäni tutkivaan toimintaan liittyen.. Tutkimusotteeni on toimintatutkimuksellinen ja päämääränä tuottaa yhtenäinen teos.. Tieteellisiä tekstejä syntyy vain tekemällä ja tutkimalla.. Vaikka suurin osa jää pöytälaatikkoon niin tarkoituksena olisi jossain vaiheessa saattaa sopiva paketti kasaan, jolla voisi väitellä.. Kuitenkin, itse prosessi on minulle tärkeämpää kuin teoksien ja artikkelien tuottaminen.. Ma, 03/28/2011 - 15:14 — admin..

  Original link path: /tutkimus
  Open archive

 • Title: Sarjakuvatutkimus | Filppa.com
  Descriptive info: Tulen lähitulevaisuudessa työskentelemään aktiivisesti sarjakuvatutkimuksen parissa.. Aihetta tulevan käsittelemään.. Comics.. -sivustolla..

  Original link path: /tutkimus/sarjakuvatutkimus
  Open archive

 • Title: Kirjoituksia ja artikkeleja sarjakuvasta | Filppa.com
  Descriptive info: Tekijänsä näköistä jälkeä.. Sarjakuvitettua tieteellistä tekstiä.. Kirjoituksia ja artikkeleja sarjakuvasta.. Tälle sivulle olen koonnut kirjoituksia ja ajatuksia tutkivaan toimintaan liittyen.. Kunhan ajatukset siirtyvät paperille niin niitä tulee todennäköisesti lisää myös tälle sivulle.. Asiaan..

  Original link path: /tutkimus/kirjoituksia
  Open archive •  


  Archived pages: 23