www.archive-com-2013.com » COM » M » MOHEDASYLT

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 34 . Archive date: 2013-10.

 • Title: Moheda Sylt
  Descriptive info: ..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Moheda Sylt AB
  Original link path: /leftFrame.htm
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Moheda Sylt AB
  Descriptive info: - det rätta valet !.. Vi tillverkar sylt och marmelad av absolut högsta kvalitet..

  Original link path: /top.htm
  Open archive
 •  

 • Title: Moheda Sylt AB
  Descriptive info: Företaget.. Produkter.. Tillverkning.. Odlingar.. Försäljning.. Kontakt.. Startsida.. BUTIKEN..

  Original link path: /left.htm
  Open archive

 • Title: Moheda Sylt AB
  Descriptive info: Välkommen till Moheda Sylt AB.. Välkommen in och kolla vår nya webb-butik..

  Original link path: /main.htm
  Open archive

 • Title: Moheda Sylt AB
  Original link path: /bottom.htm
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Moheda Sylt AB
  Original link path: /rightFrame.htm
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Företaget
  Descriptive info: Moheda Sylt AB är ett litet familjeföretag beläget i Moheda, mitt i de Småländska skogarna ca 20 km norr om Växjö.. Vi startade vår verksamhet i slutet av 90-talet och 2003 ombildades företaget till aktiebolag och verksamheten inriktades i första hand på att tillverka sylt -  ...   av trädgårdsblåbär, vilka säljs färska till butik och även som självplock.. Vårt miljömål är att kunna odla och bruka jorden och driva ett tillverkande företag på ett sådant sätt.. att vår miljö tar minsta möjliga skada.. Därför drivs större delen av vår verksamhet enligt KRAV's regler..

  Original link path: /main_foretaget.htm
  Open archive

 • Title: Produkter
  Descriptive info: Sylt:.. Blåbärssylt 2 varianter.. Drottningsylt.. Hallonsylt 4 varianter.. Hjortronsylt.. Jordgubbssylt 2 varianter.. Lingonsylt.. Marmelad:.. Björnbärsmarmelad.. Blåbärsmarmelad med kanel och kardemumma.. Hallonmarmelad med lakrits.. Hallon-Jordgubbsmarmelad.. Jordgubbsmarmelad med lime.. Krusbärsmarmelad 2 varianter.. Körsbärsmarmelad.. Päron/äppelmarmelad med lakrits.. Päronmarmelad med ingefära.. Sv.. vinbärsmarmelad med rom.. Äppelmarmelad med kardemumma.. Sirup:.. Fläderblomssirup.. Havtornssirup.. Lingonsirup.. Presentförpackningar.. SE-EKO-01.. Samtliga sylter och marmelader som vi säljer är tillverkade av enbart de bästa råvarorna och utan några andra tillsatser  ...   jämn konsistens.. Bären och frukterna vi använder kommer alltid i första hand från Sverige.. När det inte är möjligt, de kanske inte växer eller odlas här eller inte finns ekologiska eller KRAV-certifierade, försöker vi köpa på så nära håll som möjligt, med tanke på miljön.. Största delen av vår produktion sker enligt KRAV s regler.. När så inte är möjligt använder vi i första hand ekologiska bär och frukter..

  Original link path: /main_produkter.htm
  Open archive

 • Title: Tillverkning
  Descriptive info: Tillverkningen sker i nya moderna lokaler, godkända för ändamålet.. Sylten kokas i öppna grytor under övervakning och burkarna fylls direkt från grytan med fyllmaskin,.. varefter locken sätts på och burkarna går till kylning och etikettering..

  Original link path: /main_tillverkning.htm
  Open archive

 • Title: Blåbärsodling
  Descriptive info: Blåbär:.. (Vaccinium corymbosum).. I vår blåbärsodling har vi sk trädgårdsblåbär, som är vita i fruktköttet och färgar därmed inte av sig på samma sätt som vilda.. Därför är de särskilt lämpliga till bakverk och desserter.. Vi odlar 5 sorter: Putte, Emil, Reka, Toro och Hardy Blue.. Putte och Emil är lågväxande: 50-80 cm höga och bären är ca 6mm.. Reka, Toro och Hardy Blue är högväxande: 170-180 cm höga och bären är upp till 21mm.. Blomningen infaller i slutet av maj och under den perioden är de mycket känsliga för frost..

  Original link path: /main_odling.htm
  Open archive •  


  Archived pages: 34