www.archive-com-2013.com » COM » S » SUZUKIKOULU

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 19 . Archive date: 2013-10.

 • Title: Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: .. Etusivu.. Suzuki-yhdistys.. Opettajat.. Tapahtumakalenteri.. Suzuki-menetelmä.. Linkit.. Uutiset.. Yhteystiedot.. Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu.. Järvenpää-talo.. 04400 Järvenpää.. info@avoinmusiikkikoulu.. fi.. p.. 050 350 3755.. J rvenp n Suzuki-koulu.. Promote Your Page Too.. Järvenpään Suzuki-koulu.. ONKIN 1.. 8.. 2013 ALKAEN.. Uudet nettisivut löytyvät.. täältä.. Jos lapsi kuulee hyvää musiikkia syntymästään saakka ja oppii soittamaan sitä itse, hänen herkkyytensä, käytöksensä ja kestokykynsä kehittyy.. Hän saa kauniin sydämen.. - Shinichi Suzuki.. 2013..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Suzuki-yhdistys | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Suzuki-yhdistys.. Järvenpään Suzuki-yhdistys ry on vuonna 1977 perustettu kannatusyhdistys.. Yhdistys järjestää jäsentensä lapsille soitonopetusta Järvenpään Suzuki-koulussa.. Yhdistys toimii Keski-Uudenmaan alueella ja toimipaikkana on Järvenpää-talo Järvenpäässä.. Musiikkikoulussa annetaan soitonopetusta pianon-, viulun-, kitaran- ja huilunsoitossa.. Syksyllä 2013 opetus alkaa myös sellonsoitossa.. Koululta on mahdollisuus lainata viulua, huilua tai selloa opetusken alkuvaiheessa.. Myös lauluopetusta on mahdollista saada.. Opetusta annetaan sekä  ...   140.. Sähköposti:.. info[a]suzukikoulu.. com.. Johtokunta 2012-13:.. Juhani Virtanen, puheenjohtaja.. juhani.. virtanen(ät)me.. Leena Lehtimäki, varapuheenjohtaja.. Sanna Olenius, sihteeri.. Talvikki Järvinen, talousvastaava.. Miisa Ahonen, projektivastaava.. Iina Männikkö, varajäsen.. Leena Heino, varajäsen.. Kaisa Saarikorpi, rehtori, opettajien edustaja.. kaisa.. saarikorpi[a]luukku.. 050-350 3755.. Puhelinaika 1.. 9 alkaen maanantaina klo 13-14 ja perjantaina klo 11-12.. Järvenpään Suzukiyhdistyksen säännöt.. TOIMINTAKERTOMUS 2010-2011.. TOIMINTASUUNNITELMA 2011-2012.. VUOSIKOKOUSPÖYTÄKIRJAT..

  Original link path: /10
  Open archive

 • Title: Opettajat | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Anna palautetta soitonopetuksesta.. PIANO.. Kaisa Saarikorpi, piano.. rehtori.. Kansainvälinen suzuki-opettajan tutkinto.. III taso.. Filosofian maisteri (musiikki- ja kasvatustiede).. www.. kaisasaarikorpi.. info(a)suzukikoulu.. 9 alkaen: maanantaina klo 13-14 ja perjantaina klo 11-12.. Opetuspäivät: tiistai, keskiviikko, torstai ja lauantai.. Minna Holm, piano ja laulu.. Musiikin maisteri.. Kansainvälinen suzuki-opettajan tutkinto, I taso.. mink.. holm[a]gmail.. 040-562 1516.. Opetuspäivät: maanantai, keskiviikko ja torstai.. Risto Kytö, piano.. Pianopedagogi, Yamk.. Kansainvälinen suzuki-opettajan tutkinto, II taso.. risto(a)live.. ristokyto..  ...   2012-13.. Pilvi Järvelä, piano.. Kansainvälinen suzuki-opettajan tutkinto, III taso.. pilvi.. talvitie[a]gmail.. 050-543 7727.. VIULU.. Joanna Cydejko-Luja, viulu.. Taiteiden maisteri, pääaine viulu.. joanna.. luja[a]pp.. inet.. 050-467 4105.. KITARA.. Uwe Florath, kitara.. Musiikin maisteri, kitararakentaja.. uwe.. florath[a]kolumbus.. 040-583 4417.. Opetuspäivät: maanantai, keskiviikko ja torstai.. HUILU.. Mari Uusitalo, huilu.. mariuusitalo[a]hotmail.. 050-305 7941.. HUILU JA MUSIIKIN PERUSTEET (TEORIA).. Pauliina Hauta-aho.. Huilupedagogi, amk.. Kansainvälinen suzuki-opettajan tutkinto IV taso.. pauliina.. hautaaho[a]yahoo.. 050-536 4168.. Opetuspäivä: keskiviikko..

  Original link path: /4
  Open archive
 •  

 • Title: Tapahtumakalenteri | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Torstaina 15.. 2013 klo 18.. 30.. VANHEMPIEN ILTA JÄRVENPÄÄ-TALON KOKOUSHUONEESSA 1.. Uusi opetustarjotin tutuksi.. Mitä kaikkea on tarjolla tulevana vuonna?.. 2013 klo 19.. JÄRVENPÄÄN SUZUKIYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS.. Järvenpää-talon kokoushuoneessa 1.. Maanantaina 19.. 00.. INFO-TILAISUUS ALOITTAVIEN OPPILAIDEN VANHEMMILLE.. Järvenpää-talon kokoushuoneessa 8.. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille vanhemmille, jotka ovat kiinnostuneita soitonopetuksesta, vaikka lapsi ei olisi vielä aloittamassakaan tunteja..

  Original link path: /7
  Open archive

 • Title: Suzuki-menetelmä | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Äidinkielellä soittamaan.. Suzuki-menetelmän perusteet.. Kirjallisuutta..

  Original link path: /3
  Open archive

 • Title: Linkit | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Suomen Suzukiyhdistys.. European Suzuki Association.. International Suzuki Association.. Muita suzuki-kouluja:.. Kuopion musiikinystävien musiikkiopisto.. Käpylän musiikkiopisto.. Mikkelin musiikkiopisto.. Oulun Suzukikoulu.. Tampereen Suzukikoulu.. Turun Suzukikoulu.. Uudenmaan Suzuki-instituutti.. Suzuki-yhdistyksiä muissa maissa:.. Svenska Suzukiförbundet.. Suzuki Muusika (Viro).. British Suzuki Institute.. Suzuki-kursseja:.. Workshops and events in Europe.. Cambridge Suzuki Young Musicians.. Ellivuoren suzuki-leiri.. Järvenpään suzuki-pianokurssi.. Kanervalan kansainvälinen musiikkileiri.. Muita musiikkiopistoja:.. Kallion Musiikkikoulu.. Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto..

  Original link path: /11
  Open archive

 • Title: Uutiset | Järvenpään Suzuki-koulu
  Original link path: /uutiset.html
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Anna palautetta | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Anna palautetta:.. Palaute omalle opettajalle.. Opettajan nimi.. Palaute Suzuki-koulun rehtorille ja johtokunnalle.. Voit lisätä nimesi ja yhteystietosi.. Jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, yhteystietojen jättäminen on välttämätöntä.. Palautteen voi jättää myös nimettömänä.. Nimi.. Puhelin.. Sähköpostiosoite.. Lomakkeen lähettäminen vaatii roskapostin suodatuksen takia selaimelta JavaScript-tuen..

  Original link path: /lomake.html?id=3
  Open archive

 • Title: Kaisa Saarikorpi | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Kaisa Saarikorpi.. piano, rehtori.. Suzuki-koulutus:.. Kaisa on opiskellut Suzuki-menetelmää vuodesta 1988 alkaen.. Hänen kouluttajiaan ovat olleet Ruth Miura (Espanja), Esther Lund-Madsen (Tanska), Haruko Kataoka (Japani), Bruce Anderson (USA) ja Riitta Kotinurmi (Suomi).. Kaisa on osallistunut Suzuki-kursseille Brysselissä 1994, Dublinissa 1995, Cambridgessa 1998 ja 2001 ja Lontoossa 2004.. Hän on suorittanut European Suzuki Associationin kansainvälisiä Suzuki-opettajan tutkintoja seuraavasti:.. I taso Dublin vuonna 1995.. II taso Cambridge vuonna 2001.. III taso Järvenpää vuonna 2005.. Kansainvälisen Suzuki-opettajan pätevyyteen vaaditaan III tason tutkinto.. Koulutus:.. Kaisa on suorittanut pianopedagogin ammattiopintoja  ...   opettajiaan ovat olleet mm.. Dmitry Hintze, Sohvi Korhonen, Pekka Vapaavuori ja Mart Lille.. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006, pääaineena musiikkitiede ja sivuaineena kasvatustiede.. Työkokemus:.. Kaisa on opettanut.. Kainuun musiikkiopistossa Kajaanissa 1976-1979,.. yksityisesti 1982-86,.. Järvenpään Suzuki-koulussa vuodesta 1987-,.. Musiikkiopisto Juvenaliassa Espoossa 1998-2000.. Lisäksi hän on toiminut kesäkanttorina Saarijärven seurakunnassa vuosina 1970-76, kanttorina Vuolijoen seurakunnassa 1976-77, musiikinopettajana Vaalan yläasteella 1978-79 ja musiikinopettajana Tuusulan kansanopistossa 1989-93.. Vuosina 1988-1994 hän toimi kesäisin musiikinopettajana Aholansaaren rippikoululeirillä.. Lisäksi hän on ollut musiikkinohjaajana Tuusulan kansanopiston kesäkursseilla ja säestäjänä nukketeatterissa..

  Original link path: /5
  Open archive

 • Title: Joanna Ctdejko-Luja | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Joanna Cydejko-Luja.. Joanna on suorittanut maisteritason soitinpedagogiikan opinnot Gdanskin Musiikkiakatemiassa.. Hänen erikoistumisalanaan on viulu.. Kansainvälinen suzukiopettajan tutkinto, 2.. taso.. Joanna on opettanut Järvenpään Suzukikoulussa vuodesta 1990 lähtien..

  Original link path: /20
  Open archive

 • Title: Äidinkielellä soittamaan | Järvenpään Suzuki-koulu
  Descriptive info: Iida (1 vuotta) opettelee puhumaan.. Mummi on mummu , ukki on kukku , naa tarkoittaa sekä naksua (herkkupala), että Nasua (rakas lelu).. Hän yrittää matkia jokaista sanaa, mikä hänelle tarjotaan.. Kun Iida täyttää kuusi vuotta, hän hallitsee suomen kielen paremmin kuin mihin moni aikuisena kieliopintonsa aloittava tulee koskaan pystymään.. Hänen sanavarastonsa on silloin tuhansia sanoja.. Miten se on mahdollista?.. Shinichi Suzuki (1900-1999) pysähtyi hämmästelemään tätä asiaa 40-luvulla.. Oman äidinkielen oppimisessa on jotain erikoista verrattuna oppimiseen yleensä.. Miten niin pieni lapsi voi oppia ja osata niin paljon? Äidinkieli ympäröi pienen lapsen jo syntymästä saakka.. Luultavasti kohdussakin lapsi saa jonkunlaisen käsityksen kielestä, jota äiti puhuu.. Lapsi aloittaa matkimisen muutaman kuukauden ikäisenä.. Vuoden, kahden iässä lapsi puhuu selviä ymmärrettäviä sanoja.. Kohta tulevat lauseet, eikä aikaakaan, kun puhetta tulee vaikka kuinka paljon.. Puhumista opettelevaa lasta ympäröi ihaileva ja kannustava aikuisten joukko.. Suzukimenetelmällä lapset oppivat soittamaan samalla  ...   kiinnitetään tarkkaa huomiota hyviin soittotottumuksiin, oikeaan soittoasentoon ja kauniiseen musikaaliseen soittotapaan.. Soittotunnit alkavat usein jo neljän, viiden vuoden iässä.. Ainakin toinen vanhemmista on mukana soittotunneilla ja auttaa harjoittelussa kotona.. Lapsi opettelee lukemaankin vasta, kun osaa jo puhua.. Niinpä nuottien harjoittelu alkaa vasta vähän myöhemmin, kun jonkunlainen soittotaito on hankittu.. Esiintyminen on tärkeä osa soittamista.. Sitä opitaan ryhmätunneilla ja konserteissa, joita järjestetään säännöllisesti.. Orkesterisoitinten soittajat pääsevät yhteissoittoon mukaan aivan alusta alkaen.. Jokainen lapsi oppii soittamaan, jos häntä opetetaan oikein.. Ja jokainen lapsi voi saada kauniin sydämen.. Suzukin pedagogiassa lapsen koko kasvu on tavoitteena, ei pelkkä soittaminen.. Kaunis käytös ja toisten huomioon ottaminen ovat mukana opetuksessa.. Suzukin kirjan suomenkielisen painoksen nimi Rakkaudella kasvatettu kuvaa hänen opetustapaansa osuvasti.. Suzukimenetelmällä voi Suomessa saada opetusta ainakin viulun, huilun, sellon, alttoviulun, pianon ja kitaran soitossa.. Kirjallisuutta:.. Suzuki: Rakkaudella kasvatettu tie luonnolliseen oppimiseen musiikkikasvatuksessa.. Suom.. Sari Helkala-Koivisto.. (Vihreälinja Oy)..

  Original link path: /15
  Open archive •  


  Archived pages: 19