www.archive-com-2013.com » COM » S » SUPERMUKULA

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 5 . Archive date: 2013-10.

 • Title: Supermukula sarjakuva- uutiset
  Descriptive info: .. uutiset.. sarjakuvat.. ristikko.. tekijä.. Uusia aluevalloituksia ristikoista.. Simo ja Hertta- äiti huseeraavat nyt myös ristikkolehdissä.. Kolmiokirja on alkanut julkaista kokonaista ristikkoloehtiperhettä, joka kantaa tuttujen hahmojen nimiä.. Simolle ja Hertalle on luotu uudet helpot ristikkolehdet ja kryptolehdet.. Molemmista voi lukea Mukulasta tutun poriukan touhuista.. Lisäksi Lempi-  ...   tilaamalla osoitteesta.. www.. ristikkomaailma.. fi.. Ristikko.. - välilehdeltä saat esille vaihtuvan Mukula-aiheisen nettiristikon.. hahmot.. Jaa.. Osta omasi!.. Supermukulaa julkaisevat 2013:.. Alma Media Kustannus Oy.. (useita lehtiä).. Etelä-Saimaa.. Ilkka.. Koillis-Savo.. Kolmiokirjan ristikkolehdet.. Kouvolan Sanomat.. Kymen Sanomat.. Oulu-Lehti.. Puolanka- lehti.. Savon Sanomat.. Seutulehti Oiva (Ikaalinen).. Siikajokilaakso.. SLY-kaupunkilehdet.. Suomenmaa..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Supermukula sarjakuva- hahmot
  Descriptive info: Mukulan ristikko.. Mukula seikkailee nyt myös ristikkolehdissä! Simon ja ristikoiden ystäville on nyt tarjolla nettitehtävä sarjakuvan kera.. Kokeile ja jaa myös kavereille!.. RISTIKKOON TÄSTÄ..

  Original link path: /hahmot.html
  Open archive

 • Title: Supermukula sarjakuva- piirtäjä
  Descriptive info: Jari Terho.. Olen nelikymppinen kahden pojanviikarin isä Kempeleestä.. Teen työtä kuvittamisen, sarjakuvan ja ristikoiden parissa.. Mukula syntyi luentovihkon reunoihin.. Aluksi oli vain suttuisa luonnoksia, mutta Mukula alkoi kiinnostaa yhä enemmän ja lopulta siitä kehittyi sarjakuvahahmo.. Myöhemmin perehdyin sarjakuvan tekemiseen syvemmin ja aloin kehittää sarjaa systemaattisemmin.. Kuuluisat ensimmäiset sanat- albumi julkaistiin keväällä 2012.. Ristikoita laadin ja kuvitan useisiin ristikko-, sanoma- ja aikakauslehtiin.. Lähetä viesti piirtäjälle.. Nimi:.. Sähköposti:..

  Original link path: /jari.html
  Open archive
 •  

 • Title: Supermukula sarjakuva- piirtäjä
  Original link path: /ristikko.html
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title:
  Descriptive info: Kiitos viestistäsi!..

  Original link path: /send.php
  Open archive •  


  Archived pages: 5